Har du brug for juteposer med tryk? Hos os kan du vælge mellem mange færdige designs eller bestille personlige poser med dit eget tryk!

Oplev vores store udvalg af stofposer. Saketos butik tilbyder et stort udvalg af færdige stofposedesigns, herunder naturligvis også de moderigtige juteposer. Vi er en producent, hvilket også gør det muligt for os at imødekomme individuelle ordrer på juteposer med kundens eget tryk!

Udsmykning af urtepotter med poser med firmalogo

Udsmykning af blomsterkrukker med poser med virksomhedens logo

Opdag vores jutesække

Nogle mennesker sætter pris på jute på grund af dens naturlige, lidt rå, rustikke udseende. Denne kundegruppe er særligt interesseret i juteposer med den naturlige farve eller vælger variationer i den neutrale og afdæmpede jordfarve.

Håndlavet sæbeindpakning

Håndlavet sæbeindpakning

Andre elsker bare vores dybt pigmenterede, farverige juteposer. Der er dog én ting, som alle vores kunder er enige om – de sætter alle pris på vores posers holdbarhed og høje kvalitet. Du tror det ikke? Læs vores kunders udtalelser!

En grøn jutepose

En grøn jutepose

Juteposer med et print

Glatte, ensfarvede juteposer er ikke lige det, du leder efter nu? Kan du lide at gå efter usædvanlige løsninger? Så tilbyder vi dig originale og meget markante juteposer med et print (du finder dem HER) eller dekorative applikationsudsmykninger! Vi har designs, der passer perfekt til alle slags lejligheder! Herunder stemningsfulde poser til Halloween-slik og skønne poser til jul!

Stoffavoritposer er et glimrende svar på dilemmaet om, hvad man skal bruge som indpakning til julegaver

Stofposer til favoritter er et glimrende svar på dilemmaet om, hvad man skal bruge som indpakning til julegaver

Bestil poser med et print baseret på dit design!

Besøg vores butikswebsted nu og vælg dine poser fra vores udvalg af færdige designs. Åh, vi har ikke det, du leder efter, i det aktuelle sortiment? Du er velkommen til at tage kontakt til os. Sammen vil vi skabe unikke personlige poser.

Bryllupsposer - en behagelig tak til jeres bryllupsgæster

Bryllupsposer – en behagelig tak til dine bryllupsgæster

Husk, at for at imødekomme vores kunders forventninger tilbyder vi markedets laveste minimumsordrevolumen for tilpassede poser! Desuden håndteres hele processen ét sted, hvilket muliggør en meget hurtig ordreafvikling.

Juleposer med firmalogo

Juleposer med firmalogo

Vi kan påføre et motiv efter eget valg på poserne – en tekst eller grafik. Trykte juteposer, der er skabt til dig, kan indeholde elementer som f.eks. dit firmalogo! Sådanne poser er et fantastisk reklamemedie, som vil lade din virksomhed skille sig ud! Oplev vores idéer til brug af stofposer i erhvervslivet: Poser ikke kun til gaveindpakning – inspiration til virksomheder.

Poser med firmalogo

Poser med firmalogo

Du har ikke et færdigt design, men du har en interessant idé til grafikken? Skriv en besked til os! Sammen vil vi omsætte din vision til virkelighed og skabe perfekte poser til dig.