Et ordsprog siger, at man ikke skal dømme en bog på dens omslag, men med gaver er det lige omvendt. Indpakningen af en tjeneste er en integreret del af den. Valget af indpakning formidler en masse information om gavegiverens intentioner. Det understreger også gavens karakter og den anledning, som gaven gives til. Vælg gaveposer, og glæd modtageren.

Når man vælger indpakning til en gave, er det værd at bruge lidt tid og energi. Først og fremmest fordi selv den smukkeste gave virker mindre attraktiv i en utilstrækkelig indpakning og omvendt – hver eneste lille ting, der er pakket ind med hjerte og omhu, er noget særligt for modtageren.

Hvad skal man pakke nips ind i?

På trods af hvad mange tror, er det ofte de mindste gaver, der giver de største udfordringer, når det gælder indpakning. Vi kan godt pakke en større æske ind i dekorativt papir, der passer til lejligheden. Problemet opstår, når du skal pakke en lille ting ind, især en, der ikke har nogen indpakning og skiller sig ud med sin usædvanlige form. Det kan f.eks. være en enkelt kosmetikartikel, øreringe, et kunsthåndværk eller en rosenkrans til første kommunion.

En stofpose? Den perfekte løsning!

Når det drejer sig om den slags nipsgenstande, fungerer gaveposer og poser perfekt. Selve poserne giver en ekstra fordel, og i modsætning til papir eller almindelige poser kan folk genbruge dem flere gange. Modtagerne kan f.eks. bruge dem til at opbevare nipsgenstande i. En stofpose er en elegant og meget praktisk måde at pakke en gave smukt ind på.

Vælger du en favorpose med løbegang, kan du være 100% sikker på, at din gave bliver pakket æstetisk ind og ser smuk ud, selv om du ikke har de særlige manuelle færdigheder, der kræves til papirindpakning.

Hvilken gavepose skal jeg vælge?

At vælge det rigtige stof til gaveposerne er afgørende for at fremhæve gavens karakter eller tilpasse den til anledningen. Et omhyggeligt valg af det rigtige stof får din gave til at se bedre ud og giver mening til den samlede gaveoplevelse. Til gaver, der er værd at vise frem, skal du vælge en halvgennemsigtig pose lavet af organza. I en organzapose ser enhver lille ting meget imponerende ud, også selvom det bare er slik eller en badebold.

En organzapose i en smuk farve kan bruges til at pakke små gaver ind til festens gæster, f.eks. takkegaver til brylluppet. Til intime gaver kan man vælge elegante velour-, satin- eller metalliske snøreposer, som fås i sølv eller guld.

Gaveemballage

Disse stoffer er også perfekte til indpakning af luksuskosmetik, smykker, parfume eller andre nipsgenstande. Hvis den person, du ønsker at give en gave, er naturelsker, vil en beskeden, enkel pose være et fremragende valg. For eksempel jute- eller hørposer, som er lidt stramme i udseendet. Naturkosmetik, naturlige, regionale produkter eller kunsthåndværk ser godt ud i dem.

Du kan vaske og stryge denim-poser, hvilket gør dem praktiske til opbevaring af forskellige småting. De tilføjer også et dekorativt touch. Personlige poser, som dem, der er trykt til en bestemt højtid, vil fremhæve gavens karakter og forbedre den festlige atmosfære.

Gaveposer til bryllupsgæster

Symbolske gaver, som f.eks. takkeposer til gæster, bliver mere og mere populære i dag. Disse poser bruges ofte af unge par til bryllupper, men de er også ved at blive udbredt til begivenheder som barnedåb, konfirmation eller fødselsdage. Da en sådan gave er meget symbolsk og som regel beskeden, spiller en smuk indpakning en afgørende rolle for, hvordan gæsterne modtager den, og hvilket indtryk den gør. Gaveposer med bindebånd af organza eller syet af satin eller, når det gælder børnefester, f.eks. denimposer, er ideelle til dette formål. Favour bags er en fantastisk erstatning for papir.

1. hellige kommunion takket være gæster