Emballagen gør det nemt at transportere, beskytter gaven og gør den også til en overraskelse…. Men der er en meget vigtigere grund til at sørge for en smuk gaveindpakning! Vil du vide hvilken?

Dekorative papkasser, gråt papir, ark med farverige print, dekorative gaveposer, sløjfer, bånd…. der er virkelig mange måder at pakke en gave ind på! Hvorfor er det vigtigt at pakke en gave pænt ind?

Organzapose med dekorativ sløjfe - sådan binder du en sløjfe

Dekorativ båndsløjfe bundet på en organzapose

Betyder det noget, hvordan vi pakker en gave ind?

Når det gælder gaver, ville det være usandt, og i hvert fald meget diskutabelt, at sige, at førstehåndsindtrykket (og dermed indpakningen) er det vigtigste. Men det kan ikke benægtes, at førstehåndsindtrykket, når man ser en gave, betyder noget. De fleste af os vil sætte pris på æstetikken i indpakningen. De rigtige omgivelser kan virkelig gøre modtageren glad! Det kan også øge spændingen ved at vente på at se den rigtige overraskelse. Og ikke kun det! Det påvirker også vores dømmekraft!

Sløjfer og dekorative vedhæng til poser

Hørpose bundet med en dekorativ sløjfe med et dekorativt mærke

Gør et godt førstehåndsindtryk

Det gamle ordsprog siger: “Som de ser dig, skriver de dig”…. Og førstehåndsindtrykket har ikke kun stor betydning for, hvordan den gave, du giver, bliver modtaget, men også for, hvordan du bliver opfattet og bedømt. Gaveindpakningen bliver derfor dit visitkort. Få mest muligt ud af denne mulighed for at “forbedre dine ratings” og samtidig øge glæden hos modtageren! Især hvis du kun behøver at tænke lidt over dit valg af emballage

Bånd bundet på organzaposer

Gaver i en organzapose med et dekorativt bånd

Dette er en unik mulighed, for man kan som bekendt kun gøre et førstehåndsindtryk én gang…. Få mest muligt ud af denne mulighed!

Hvorfor pakker vi gaver ind?

Det er der flere grunde til. For det første, ud fra et rent teknisk og praktisk synspunkt, bruges emballage til praktisk transport og beskytter indholdet mod snavs og skader. Emballagen skal derfor være stærk og holdbar og lavet af materialer af høj kvalitet

En elegant måde at pakke en gave ind på - bare vælg en satinpose

En elegant måde at pakke en gave ind på – bare vælg en satinpose

For det andet giver emballagen dig ikke mulighed for at se, hvad der er gemt indeni, den introducerer en atmosfære af mystik. Den indhyller indholdet i en magisk aura, der vækker følelser og gør det til en overraskelse, hvad der gemmer sig indeni

For det tredje dikterer konventionerne for gavegivning dette. Æstetisk tiltalende emballage af fremragende kvalitet er et udtryk for vores respekt for modtageren. En æstetisk gaveindpakning viser vores engagement

Bryllupsundertøj med blonder til bruden i en organzapose

Lingeri pakket ind i en organzapose

Hvad skal man pakke en gave ind i?

Indpakningen er faktisk lige så vigtig som indholdet af gaven! Det er det, modtageren først kommer i kontakt med, og det vil afgøre deres førstehåndsindtryk. Uanset om du forbereder en forretningsgave eller en gave til en, du holder af, er det værd at gøre et godt førstehåndsindtryk!

En vinrød pose som emballage til en forretningsgave

Stofpose som forretningsgaveemballage

Uanset hvilken type indpakning du vælger, skal du sørge for, at gaven som minimum er pakket pænt og omhyggeligt ind. Du kan hurtigt pakke gaven ind i gavepapir eller gribe ud efter en traditionel gavepose af papir. Men du kan også gå et skridt videre… (Find ud af, hvorfor du skal skifte papirposen ud med genanvendelige, dekorative stofposer)

Stofposer er bedre end gaveposer af papir

Mulighederne er i sandhed mange! Det er kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænser. For at skille sig ud er det værd at erstatte traditionelle gaveindpakningsmetoder med lige så enkle og hurtige, men alligevel moderne løsninger.