Leder du efter kreative ideer til at pakke lærergaver smukt ind? Udforsk stilfuld gaveindpakning, der helt sikkert vil inspirere din kreativitet!

Er det snart lærerens dag? Eller måske slutningen af skoleåret eller en anden vigtig fejring af din underviser? Når alt kommer til alt, er enhver lejlighed en god anledning til at takke din lærer for hans eller hendes engagement og omsorg!

Gaver til lærere, pakket pænt, tegning på tavlen

Forslag til original gaveindpakning til lærerens dag

Er gaven klar endnu? Du har helt sikkert lagt mange tanker i at vælge den perfekte gave…. Ekstraordinære gaver fortjener en virkelig smuk indpakning. Så forbered en indpakning, som du vil blive imponeret over! Kom i gang med arbejdet!

Eleverne kan dekorere stofposer som gaver til lærerne selv!

DIY gaveindpakning til lærere

Betyder udseendet af gaveemballagen noget?

Gaveemballage gør det lettere at transportere varerne indeni, beskytter indholdet mod skader og selvfølgelig mere… Udseendet af denne emballage gør også en stor forskel! Dens æstetik afspejler vores engagement og respekt for modtageren. Den er også vigtig, fordi den er ansvarlig for det første indtryk – så den kan bidrage til glæden ved at modtage en gave!

Pak gaver til lærere i personlige gør-det-selv-linnedposer

Gaver til lærere i stofposer dekoreret af elever

Kreativ gaveindpakning til lærere

En hånddekoreret pakke er et fantastisk minde i sig selv! Det er et godt værktøj til at vise den anden person, at de virkelig er vigtige for os. Med en kreativ indpakning vil selv en beskeden gave gøre et stort indtryk.

DIY gaveemballage til børn

Pynteposer i hør – håndlavet sjov for børn

Har du lyst til at dekorere en gavepose? Her kan vi især anbefale hørposer! De er fantastiske til at male og tegne på. Gaveposer lavet af dette materiale kan let dekoreres med tegninger eller inskriptioner ved hjælp af akrylmaling, markører (almindelige eller specielle stofmarkører) eller endda klassiske stearinlysfarver.

Pynte hørposer = DIY emballage til børn

Linnedposer kan du selv dekorere, for eksempel med stempler

Hvordan kan du dekorere en mindegavepose til en lærer? Du kan f.eks. sætte alle elevernes underskrifter på den eller lave et hjerte af deres fingeraftryk!

En gave til en lærer i en pose dekoreret med hans elevers fingeraftryk

Smuk gaveindpakning til lærere er det hele værd!

Der er sandsynligvis en kunstnerisk begavet person iblandt jer! Så mal et portræt af læreren på linnedposen, eller tilføj et andet maleri eller en vittig inskription (f.eks. et personligt digt skrevet af en af dine elever)

Er du stadig ikke helt i mål? Her er nogle flere ideer til original håndlavet emballage!

Elegant gaveindpakning til lærere

Det brede udvalg af emballage i Saketos-butikken giver dig mulighed for at matche typen af gavepose perfekt til modtagerens smag og typen af gave. Hos os kan du pakke enhver gave ind! Vi tilbyder bl.a. elegante velour-, satin- eller organzaposer i mange farver og størrelser. På få øjeblikke kan du pynte hver af dem med en stilfuld broche eller sløjfe for at skabe en elegant gaveindpakning til lærerens dag.

Bånd bundet på organza poser

Gaver i organzapose med dekorativt bånd

En gave til læreren fra elever

Elever med en gave til Lærerens Dag