En kunde har fundet din webshop og lagt en ordre. Ved du, hvad du kan gøre nu for at øge chancerne for at beholde ham/hende i længere tid? Vi foreslår, hvilke gaver du skal vælge som tak for at handle i din shop.

Sælger du dine produkter online? Så bør du finde ud af, hvordan du skaber salg i din webshop. Husk, at takkekort for køb i butikken er en af de nemmeste måder at skille sig ud fra konkurrenterne på!

Produkt- og gaveposer til kunder

Takker kunder for at placere en ordre

Sådan opbygger du salg i din onlineshop

Først og fremmest skal du sikre den højest mulige kundetilfredshed. Kontrollér kvaliteten af de produkter, du tilbyder. Sørg også for at yde eksemplarisk service og effektiv ordrebehandling (æstetisk emballage, rettidig afsendelse)

Du skal dog huske, at kunden forventer dette som standard. Hvis du vil skille dig ud, skal du derfor gøre noget andet. Noget, der får kunden til at føle sig “forkælet” af dig..

En god idé er at forberede små gaver, som du kan lægge i dine kunders pakker!

Logogaveposer til at takke skønhedssalonkunder

Logo-gaveposer som tak til skønhedssalonens kunder

Tak fordi du handlede i shoppen

Selv en lille gave vil hjælpe dig med at opbygge et positivt image af din virksomhed (det er værd at huske på, at det ikke behøver at være dyre gaver). Små bolsjer eller reklamegadgets med dit logo vil f.eks. fungere godt som kundegaver

Hvad kan du give som takkegave?

  • Konfekture, f.eks. fudge pakket ind i papir med dit firmalogo, er bestemt en god idé,
    Salgsfremmende gaver med logoer ser godt ud i organzaposer

    Reklamegadgets med logo ser godt ud i organzaposer

  • Kuglepen,
    Pen i pose med logo og QR-kode

    Kuglepen i pose med logo og QR-kode

  • Flash-drev,
    Firmagodter i en pose med mærkelogo
  • Krus med logo
    Forretningsgaver og salgsfremmende gadgets i stofposer med firmalogo

    Forretningsgaver og reklamegadgets i stofposer med firmalogo

Poser med firmalogo som et billigere alternativ til reklamegadgets

Er du på udkig efter emballage til at takke kunderne i din butik? Så er du måske interesseret i et 2-i-1-produkt – logoposer som emballage og reklamegadget i ét!

Ved du, hvorfor poser med dit firmalogo er en effektiv markedsføringsgadget? For det første er den emballage, vi tilbyder, kendetegnet ved sin høje kvalitet, holdbarhed og æstetik. Derfor er det sandsynligt, at dine kunder vil genbruge disse attraktive og multifunktionelle poser – f.eks. som en praktisk organizer

Når du bestiller poser med dit logo, behøver du ikke længere at investere i dyre gadgets. Læg blot en lille ting i den personlige pose – et bolsje, et visitkort, en rabatkode til deres næste køb eller et håndskrevet takkekort for et køb i din butik

Pose med logo og QR-kode

Pose med logo og QR-kode

Små gaver og reklamegadgets til dine netbutikskunder sammen med deres ordre øger chancen for, at kunderne husker dig og din butik. Ved du, hvorfor det er så vigtigt? Vi skynder os at forklare!

Når kundetilfredsheden stiger, vil dit salg stige! Derfor øger du chancen for, at du bliver husket, og at dine kunder bliver hos dig i længere tid og gerne anbefaler din butik til deres venner, ved at tilføje en takkeseddel til din online shop-ordre!

Brug emballage af god kvalitet som et ekstra reklamemedie!

Emballage af god kvalitet er værd at bruge som et ekstra reklamemedie!

Hvor kan man bestille takkeemballage til køb i butikken?

Hos Saketos kan du bestille personlige poser med dit logo, som helt sikkert vil være perfekte som emballage til reklamegadgets og andre typer gaver til kunderne.