Drømmer du om et bryllup med lavendel som tema? Her er nogle inspirerende ideer til bryllupsdekorationer med lavendel!
Elsker du lavendel og vil bruge disse blomster som tema til dit bryllup og din reception? Så lad dig inspirere! Vi foreslår, hvilken lavendel bryllups dekoration du skal vælge.

Dekorationer til lavendelbryllup

Bryllupsbordpynt med lavendel i hovedrollen

Lavendel som tema til bryllup og reception

Hvorfor vælge et bryllupstema og en farve? For det første gør denne beslutning de efterfølgende valg meget lettere (du leder efter tilbehør i en bestemt farve og stil). For det andet gør et tema og en temafarve rammen om ceremonien sammenhængende. Her er nogle tips til, hvordan du vælger en temafarve til din ceremoni.

I de tidlige stadier af forberedelserne er det værd at kontrollere, om der vil være problemer med tilgængeligheden af friske lavendelblomster på den planlagte bryllupsdato. Den ideelle dato er forsommeren. Lavendel begynder at blomstre i juni, men hvis den passes ordentligt, vil den fortsætte med at blomstre indtil oktober. I de resterende måneder må vi nøjes med den tørrede version (hele buketter eller løse tørrede blomster) og grafik med motivet af denne unikke plante.

Lilla som brylluppets temafarve

Lavendel ved bryllupper optræder ofte som et supplement til farven lilla i rollen som ceremoniens hovedfarve

Når du vælger lavendel som hovedtema for brylluppet, er det værd at vælge din yndlingslilla nuance som hovedfarve. Det er selvfølgelig ikke den eneste mulighed.

Stofposer til tørret lavendel lavet af hør, jute, organza og andre stoffer

Du kan vælge stofferne i posen, så de passer til stilen i dit bryllup – hos Saketos har du altid et valg

Lavendelblomster går også fantastisk sammen med bl.a. hvid, mint, sølv og jordfarver samt naturlige stoffer som bomuld, hør eller jute med en minimalistisk, rå karakter (her kan du finde punge, der matcher dit bryllups temafarve ).

Lavendelpynt til et rustikt bryllup

Lavendel er perfekt til et bryllup i rustik stil

Linnedpose til lavendelblomster

Lavendelblomster i en linnedpose

Lavendeltemaet er meget alsidigt. Det passer til rustikke, shabby chic og boho-bryllupper, men ville fungere lige så godt til en elegant glamour-reception.

Hvordan bruger du lavendeltemaet til dit bryllup?

Dekorationer med lavendel

Sørg for at finde levende eller tørrede blomster frem! Brug afskårne blomster til at lave guirlander og buketter, eller sæt potter med levende blomster på bordene. Sørg for at supplere dit blomstertilbehør med yderligere dekorationer i en ensartet farveskala – det vil yderligere fremhæve deres skønhed.

Brud med lavendelguirlande til lavendelbryllup

Brud i en mark af lavendel

Brud med lavendelbryllupsbuket

Brudebuket i lavendel og en hovedbeklædning med levende blomster sat fast i håret – brudetilbehør til et lavendelbryllup

Når det kommer til blomster, er det umuligt ikke at nævne, at lavendel kan bruges til at skabe en buket og en krans til bruden. Det er også værd at huske på lavendelbuketten i gommens knaphul.

Buket af lavendelblomster i gommens knaphul

Lavendelbuket i knaphullet

Når det kommer til blomster, er det umuligt ikke at nævne, at lavendel kan bruges til at skabe en buket og en krans til bruden. Det er også værd at huske lavendelbuketten til gommens knaphul.

Hvis I vælger lavendel som tema til brylluppet og receptionen, så sørg for også at bruge den til at vise jeres vielsesringe. Hvis I vælger lavendel som bryllupstema, så sørg for også at bruge det til at vise jeres vielsesringe frem. Se selv, at det er værd at passe på det smukke bryllupstilbehør!

Vielsesringe på lavendelblomster

Ringskrinet med nyklippede lavendelgrene ser virkelig smukt ud!

Bryllupsgæsternes vignetter kan også dekoreres med et lavendeltema. Du skal blot forberede små buketter og binde et navnekort til dem.

Bryllupsvignetter - lavendel dekorationer

Frisk lavendel ved vignetterne som en del af bordpynten ved et lavendelbryllup

Bryllupsgæsternes vignetter kan også dekoreres med et lavendeltema. Alt, hvad du skal gøre, er at forberede små buketter og binde et navnekort til dem.

Synes du, at et gæstekort hængt på lavendelkviste ser for beskedent ud?

Lavendelbuket med vignet

Vignette på en tallerken dekoreret med lavendelkviste

Synes du, at et gæstekort hængt på lavendelgrene ser for beskedent ud? Du kan også hænge gæsternes navneskilte på en stofpose med et motiv af lavendelblomster. Overvej også personlige punge, hvor der ud over gæsternes personlige oplysninger også er en tematisk grafik.

Gæsternes anerkendelse – bryllupsdekorationer med lavendel

Leder du efter en original idé til at takke dine bryllupsgæster? Giv de kære, der ankommer til festen, poser fyldt med tørrede lavendelblomster. Sådanne gaver er også interessante bryllupsdekorationer med lavendel.

Organzapose til tørret lavendel

Organzapose med tørret lavendel

Disse poser med en lokkende duft ser meget charmerende ud. Hvis du vælger poser med personlige tags/perler eller et personligt tryk, vil de kunne erstatte de traditionelle bryllupsbordvignetter ved lejlighed. Denne gave vil minde modtagerne om den dejlige tid, de tilbragte ved den reception, I arrangerede, længe efter brylluppet.

En god idé er også at vælge poser med et dekorativt tryk med lavendelmotiv. Du kan f.eks. pakke minisæber eller lavendellys i sådanne dekorative poser.

Lavendellys i lilla organzaposer

Lavendellys i organzaposer som gaver til et lavendelbryllup

Lavendel som idé til, hvad man kan drysse på brudeparret ved brylluppet

Poser med tørret lavendel er ikke kun en fin gaveidé. Tørret lavendel kan også bruges til…. at drysse på brudeparret, når de forlader kirken! Læg blot den tørrede lavendel i stofposer (til dette anbefaler vi snøreposer, der kan passe i hånden (på de fleste mennesker), f.eks. poser i størrelsen 15 x 20 cm ).

Lilla organzaposer til bryllup og reception

Lilla organzaposer med lavendel til at sprede ved brylluppet

Linnedposer til lavendel

Duftposer i hør med lavendel

Lavendelbryllup fra køkkenet

Naturligvis behøver lavendel på bordet ikke at være begrænset til blomsterdekorationer! Overvej at servere mindst én ret med tilsætning af lavendel.

Bryllupskage med lavendel - bryllupsdekorationer med lavendel

Kage pyntet med lavendelblomster – det perfekte valg til et lavendelbryllup

Det kan være en bryllupskage, dejlige macarons, lavendelis eller en aromatiseret drink (lavendel-infuseret limonade ser smukt ud og dufter sindssygt godt. Dine gæster vil elske det!).

Lavendel-is

Is med lavendelblomster

Limonade med lavendelblomster

Limonade med lavendelblomster

Lavendelposer til bryllup og reception – hvor kan man købe dem?

organzaposer til duftlys

Organzaposer til duftlys

Poserne giver dig mulighed for at lave billige og ekstremt imponerende bryllupsdekorationer med lavendel. Besøg vores butik i dag og vælg den perfekte emballage til den vigtigste fest i dit liv.