Få inspiration til enkle, men effektive DIY-pynt til påsken, som vi har sammensat specielt til dig, så du kan få glæde af dem. Du kan endda få børnene til at hjælpe med at lave dem. Tag et kig på vores idéer til påskepynt, du vil blive overvældet af inspiration!

Du har sikkert fået nok af at bruge de samme arrangementer og dekorationer, som du ser i butikker og kataloger. Så turde du være anderledes og skabe din egen, originale DIY-dekoration til påske sammen med børnene! De fleste af dem er ekstremt enkle at lave, og er derfor gode for hele familien! Dette er det perfekte svar på spørgsmålet om, hvordan man kan tilbringe kreativ tid med børnene uden at forlade hjemmet?

Materialeposer til at skabe dekorationer til påsken

Materialeposer til at lave dekorationer til påske

DIY-pynt til påske – 3 inspirerende ideer til kunstnerisk sjov for børnene

Atlave DIY-pynt til påske er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen på. Nedenfor er tre enkle forslag til dekorationer, der er lavet ved hjælp af vores materialeposer. Så enkle, at selv de yngste medlemmer af familien kan hjælpe til!

  1. Overtræk til en urtepotte eller blomstervase med en påskehare. Linnedposer er et ideelt udgangspunkt for forskellige DIY-projekter. Tegninger, der er lavet med maling eller markere, ser ekstraordinært godt ud på hørposer takket være deres lyse, naturlige farve. Vores stofposer kan f.eks. dekoreres med en tegning af en kanin. Gør effekten endnu større ved at lave en dobbeltsidet tegning, hvor kaninens bagside dekoreres med en hale ved hjælp af en lille pompon, der er syet eller klistret fast på posen.
    Kreativ med dit barn - DIY poser til påske

    Kreativ med dit barn – DIY-poser til påske

     

  2. Stofpose med 3D-dekorationer. En stofpose dekoreret af et barn er den perfekte mulighed for gaveindpakning, den kan også fungere lige så godt som en selvstændig dekoration! Poserne kan dekoreres på mange forskellige måder, afhængigt af barnets alder og evner. Poser kan syes eller knapperne kan limes på dem, ligesom der kan sættes bevægelige øjne eller filtnæser og ører på, og derfor kan der laves en fantastisk samling af påskedyrsække! At sy en pose er også en god idé for mere avancerede håndværkere! På denne måde kan du lave personlige poser til hele familien!Håndmalede påskeæg i neongrønne organza-poser.
  3. En fuglerede i en pose eller … en pose med påskeæg i reden. Det er ekstremt nemt at lave og skaber samtidig en yderst effektiv dekoration. Bunden af den gennemsigtige organzapose skal foret med hø (eller læg en rede flettet af halm eller pinde) og arranger et festligt påskeæg eller flere mindre æg (du kan vælge et traditionelt påskeæg eller lægge chokoladeæg i reden). Du kan også skabe en lige så imponerende dekoration ved at placere påskeæg i en stor krans eller rede.

Håndlavede påskedekorationer – hvorfor skal du gøre dig umage?

Har du ikke meget fritid i hverdagen? Måske spekulerer du på, om det overhovedet er værd at pynte huset til påske? Føler du, at det er spild af tid at lave håndlavet påskepynt sammen med børnene?

Så svarer vi: Selvfølgelig er det værd at pynte huset til påske! Og du skal helt sikkert overveje at skabe i det mindste nogle af dekorationerne selv! Det kan være rigtig sjovt at lave dem. Håndværk er en god måde at slappe af på, og for børnene er det en mulighed for at opdage nye talenter og færdigheder, samtidig med at de udvikler deres finmotorik og kreativitet. Desuden er den tilfredshed og glæde, som hjemmelavede dekorationer giver, langt bedre end noget, der er købt i butikken!

Påskepynt kan være med til at skabe en vidunderlig feststemning i dit hjem! De vil bringe en mere positiv, ja, endog lykkelig stemning til din husstand. Denne følelse af glæde vil gøre det muligt for dig at slappe af og nyde ferien mere. Selv om det måske lyder overraskende, er det faktisk langt lettere at slappe af i et hjem, der ser smukt ud!

Ideer til påske – originale DIY-gaver fra påskeharen

Lad dig ikke friste til bare at købe! Gør det selv! Som du kan se, kan du selv skabe mange unikke dekorationer. Brug din tid på at være kreativ og lav din egen DIY-pynt til påske. Du kan skabe håndlavede påskedekorationer til dit hjem eller give dem som gaver til dine kære!

Opdag fem idéer til påskegaver, som nemt kan forberedes af små børn!

  1. Dekorativt krus fyldt med chokolade påskeæg – et barn kan dekorere med malerier og tegninger. Alt du behøver er et klassisk, almindeligt krus og noget speciel maling eller malere, der egner sig til keramik. Derefter skal du blot pakke kruset ind som en gave og fylde det med chokoladeæg.
  2. Blomsterarrangement i en pose
    En kurv med en hørpose, hvorfra ørerne af filtkaninuld stikker ud.

    En kurv med en linnedpose, hvorfra ørerne af filtkaninuld stikker ud.

    – børnene kan lege blomsterhandlere ved at skabe deres eget arrangement. Det eneste du skal gøre er at forberede en lille pose, der skal fungere som et dekorativt låg til en urtepotte (samt gavepapir), en urtepotte og forskellige dekorationer til potten. Yngre børn kan også lave dekorationer til bordet til jul ved hjælp af … Julelegetøj og dekorationer!

  3. Borddekoration – Børnene kan selv lave en stilfuld dekoration, som vil være en fantastisk borddekoration!
    Påskepose dekoreret med selvklæbende blomster

    Påskepose dekoreret med selvklæbende blomster

    De vil helt sikkert være ekstremt stolte af deres kreative præstation! Du skal blot fylde en vase eller et syltetøjsglas med friske blomster eller kviste og hænge dekorerede æg op i dem. Vasen kan dekoreres med en pose med tegninger eller påskekartoffeltryk eller endda selvklæbende dekorationer.

  4. En organza-pose fyldt med håndlavet sæbe – håndlavet forårssæbe kan smukt dekoreres ved at smelte tørrede blomsterblade eller endda en mini kaninfigur i den. I vores andet blogindlæg kan du lære at lave håndlavet sæbe med dine børn, trin for trin!
  5. Duftpose – En forfriskende duft til et klædeskab eller en skuffe kan nemt laves af et barn. Du skal blot lægge tørrede ingredienser efter eget valg, f.eks. lavendel, i blød i dine foretrukne æteriske olier. Selve posen kan også pyntes med dekorative vedhæng eller et smukt bånd.
    dekoration i en organzapose

    Dekoration i en organza-pose

Inspirerende påskeidéer – DIY gaveemballage

Øreringe pakket i en guld organza pose.

Øreringe pakket i en gylden organza-pose.

DIY-gaver fra påskeharen vil hjælpe dig med at bringe glæde til dine kære. Der skal tænkes grundigt over emballagen, så dit håndværk ser virkelig specielt ud og gør det til en vidunderlig gave!

Påskesjov for børn -Æggejagt

Påskesjov for børn – æggejagt

Vi anbefaler derfor stilfulde og elegante gaveposer fra Saketos! Besøg vores online butik og vælg en farve og et mønster, der passer til dig. Drag ligeledes fordel af vores mange inspirerende ideer og lær selv at dekorere vores stofposer. Du kan også nemt skabe smukke, personlige emballager til gaver fra kaninen!