Sankt Nikolaus’ dag i børnehave og skole er en spændende begivenhed, som børnene venter ivrigt på hvert år! Oplev inspirerende julemandsideer til børnehaven! Er du i gang med at tænke på, hvordan du skal arrangere en uforglemmelig julemandsfest? Har du svært ved at beslutte, hvilke gaver du skal give småbørn, og hvordan du bedst pakker dem ind? Vi er her for at hjælpe dig!

Du kan pakke slik til Mikołajki i stofposer

Du kan pakke slik til Mikołajki i stofposer

Organisering af Sankt Nikolaus-dag i børnehave eller skole

Organiseringen af denne vigtige selv kan ofte være stressende! Det er en mindeværdig begivenhed i et lille barns liv, så det skal være virkelig specielt. Derfor er det værd at tænke grundigt over Nikolausdagen for at sikre, at begivenheden bliver en succes og efterlader børnene med mange smukke minder.

Julemanden i børnehaven

Julemanden i børnehaven

Julemanden i skole og børnehave

Som en del af fejringen markeres lejligheden ofte med en optræden af børnene. Mere selvsikre børn kan optræde på scenen alene ved at fremsige et juledigt, eller mere generte børn kan vælge at lave en gruppeoptræden, f.eks. synge sange sammen.

Nikolajfest i børnehaven – sjove idéer

Ud over forestillingen skal børnenes Nikolausfest handle om at have det sjovt! Det er værd at sørge for, at alle børn bliver tilgodeset, så hvert barn hygger sig. Hvis legene skal være en succes med små børn, skal de holdes korte og dynamiske for at undgå kedsomhed. Ud over nogle forslag til lege til Sankt Nikolajs dag finder du andre originale idéer. Sørg for at have nogle små præmier på tilbud, og du kan arrangere en konkurrence, f.eks. om viden om julemanden. Nøglen til en god fest er variation!

Materialeposer er ideelle til opbevaring af legetøj og indpakning af børnegaver

Materialposer er ideelle til opbevaring af legetøj og indpakning af børnenes gaver

Hvad sker der på Sankt Nikolajs dag i børnehaven? Hvilken type gaver skal man vælge?

En del af Sankt Nikolajs fest i skolen og børnehaven er, at børnene modtager en lille gave. Som en del af organiseringen af denne begivenhed bør man nøje overveje, hvilke gaver man skal købe. Det kan være svært at finde de rigtige gaver, og der findes ikke nogen universel idé, der passer til alle børn. Nogle populære julemandsgaver til børn i børnehavealderen omfatter en personlig bamse eller nøglering, brætspil og selvfølgelig pakker med slik eller andre snacks.

Små gaver til børn, såsom slik og småt legetøj, fx bobler, kan lægges i plastikposer.

Små gaver til børn, såsom slik og små stykker legetøj, f.eks. bobler, kan lægges i plastikposer.

Hvordan pakker man julemandsgaver til børn?

Når du har besluttet dig for, hvilke gaver du vil købe til børnene, er der endnu en vigtig overvejelse – hvordan skal du smukt præsentere gaverne?

Juleposer lavet af materiale til indpakning af nissegaver og julegaver

juleposer af materiale til emballering af julegaver og julegaver

I vores omfattende sortiment finder du et bredt udvalg af poser af materiale, som er ideelle til at pakke julegaver ind i! Poserne fås i mange forskellige størrelser, farver og stoffer! Vi tilbyder organzaposer, juteposer, velourposer samt denim for blot at nævne nogle få! Til en sådan særlig lejlighed tilbyder vi også dekorative poser med tryk fra vores populære julekollektion. Vi tilbyder endda muligheden for at personliggøre poserne! Vi kan trykke enhver grafik eller tekst på vores poser, f.eks. børnenes navne eller børnehavens logo. For at skabe dit skræddersyede printdesign skal du blot kontakte os!