Her er en liste med inspirerende idéer til, hvordan du kan bruge dekorative juleposer til din virksomhed.Det er uerstattelige julegaver til virksomheder, geniale emballager til virksomhedens gadgets og unikke juledekorationer til virksomheder!

Et smykkeskrin pakket i en organza pung

Et smykkeskrin pakket i en organzapose

Julegaver i virksomheder

Hvert år op til jul begynder vi at lede efter de perfekte gaver og små gaver til vores nærmeste samt til forretningsforbindelser og kolleger. Det er blevet meget almindeligt at give gaver på denne tid. Hvis man bryder med den, kan det endda påvirke virksomhedens image negativt. Det er værd at passe på de mellemmenneskelige relationer, og ved at give en lille gave til både kolleger og forretningspartnere viser vi, at de er vigtige for os. Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til firmajulegaver.

En stofpose som pakke til firmagaver

En stofpose som pakke til forretningsgaver

Dekorative poser med et juleprint som et moderne alternativ til julekort

Det er en almindelig skik i før-juletiden at sende lykønskningskort til virksomheder, som vi har etableret samarbejdsrelationer med, og til vigtige kunder. Mange iværksættere bruger dette som en reklamemulighed og sender specielt forberedte julekort med virksomhedens logo påtrykt. Vi tilbyder dig et endnu mere effektivt reklameværktøj – en reklamepose med dit logo! Du vil helt sikkert gerne undgå en situation, hvor det kort, du sender, bliver placeret nederst i skuffen mellem mange andre julekort. Vælg blot en anden, mindre indlysende gave. I vores butiks sortiment finder du dekorative julesække, som du med succes kan sende i stedet for julekort. Takket være muligheden for at personliggøre kan det stof, som du vælger, få dit firmalogo trykt på sækken og juleønskerne.

Salget omfatter færdige gavesæt – poser fyldt med duft. En sådan gave kan hænges i bilen eller på virksomhedens juletræ. Det er usandsynligt, at den vil ligge nederst i skuffen. Vores ferieposer med tørret potpourri er meget dekorative, men frem for alt dufter de smukt. Denne billige gave er vores bestseller og hit blandt forslagene til, hvad man kan give i stedet for et julekort.

Juleposerne kan naturligvis også købes uden fyld og er ideelle poser til gadgets. De findes i mange størrelser, så du kan putte stort set enhver gave i dem. Poser af stof er den perfekte emballage til firmagaver og forskellige firmagaver, små slik og større gaver som f.eks. parfume eller alkohol.

Gylden satinpung med mål på 16x37 cm som emballage til en flaske vin

Gylden satinpose med dimensioner på 16×37 cm som emballage til en flaske vin

Adventskalendere til virksomheder – perfekte firmagaver og emballage til firmagadgets.

En yderst original idé til julegaver til forretningspartnere, der tiltrækker sig opmærksomhed, er firma-dedikerede adventskalendere. De adventskalendere, som vi foreslår, består af 24 dekorative poser dekoreret med forskellige typer applikationer og dekorative bøjler. Der er forskellige mønstre af pynt afhængigt af den valgte kalendermodel. Poserne til gadgets fås naturligvis i mange størrelser. På poserne kan du hvorfor ikke få trykt dit firmalogo på posen. Disse julesæt er yderst dekorative! De vil fungere fantastisk som en dekorativ emballage til alle former for gadgets og firmagaver, vareprøver og fine slik, der vil friste i hele adventsperioden.

Du kan lægge slik, julepynt, firmagadgets eller produktprøver i hørposer, der udgør adventskalenderen!

Du kan putte slik, juledekorationer, gadgets fra firmaet eller vareprøver i linnedposer, der udgør adventskalenderen!

Billige og smukke dekorationer til virksomhedens interiør

Endelig er det værd at nævne et par andre idéer til at bruge disse poser i din virksomhed. Juleposer med en temaapp og et firmalogo vil også fungere som dekorative covers til blomsterkrukker.

En julekrybbe og en vase med en nåletræsgren placeret i en jutepose

En julekrybbe og en vase med en nåletræsgren placeret i en jutesæk

Du kan også dække dem med andre små ting, f.eks. en skål med slik, som ofte står ved receptionen. Det er også en pålidelig måde at opbevare spindler spredt rundt omkring på skrivebordet på æstetisk vis. De er gode til opbevaring af små genstande, som altid skal være lige ved hånden, men ikke nødvendigvis i synsfeltet. Ved at placere små kontortilbehør i en dekorativ pose kan du hjælpe med at holde alt organiseret på arbejdspladsen. Det er en billig dekoration, der hurtigt og nemt kan forbedre kontorets udseende.

Hvor kan man købe emballage til firmagaver?

I vores butik finder du et bredt udvalg af stofposer fremstillet af forskellige materialer. Ideelt set fungerer de både som elegante og stilfulde emballagemuligheder til forretningsgaver og som reklameposer med dit logo. En uomtvistelig fordel ved vores tilbud er muligheden for at personliggøre poserne. Du kan også købe poser med påtryk, f.eks. med virksomhedens logo! Vi garanterer attraktive rabatter ved engrosordrer. Vi glæder os til at drøfte dine behov.