Dåben er en særlig dag for familien, men også for det døbte barn. En pæn og populær gestus er at takke gæsterne for deres tilstedeværelse på denne vigtige dag. Der er mange muligheder for at takke gæsterne for at komme. Det kan være kort, en lille figur eller slik. Hvis du spekulerer på, hvordan du pakker sådan en gave, har vi nogle gode løsninger!

Elegant tak til gæsterne

Organza poser

Sats på dekorative poser lavet af elegant organza.

Du kan vælge mellem mange typer, størrelser og farver, afhængigt af modtagerens præferencer og lejligheden. Delikate organza-poser vil være ideelle som en del af tak til de inviterede gæster. De er smukke og universelle. Du kan lægge en gave af næsten enhver art ind i dem. Den mest almindelige gave er mandler i glasur eller slik.

Dåb

 

Organzapose – et bredt udvalg af størrelser at vælge imellem

Organza-poser, der fås i en lang række størrelser og farver, kan tilpasses ideelt til indholdet. Vores tilbud har mange størrelser – fra 5 x 7 cm og op til 75 x 100 cm. Hvis du vil takke dine gæster for at komme til dåb, behøver du ikke store gaver. Små gaver fungerer rigtig godt, så poser i størrelserne 5 x 7 cm, 6 x 8 cm eller 7 x 9 cm vil være perfekte.

Tak til gæsterne

 

Tak fordi du kom – farvede mandler i glasur

Vi kan putte de ovennævnte søde sager i små organzasække. De vil se lige så godt ud, som de smager. Vores pynteposer kan købes i flere farver, så det burde ikke være noget problem at vælge den rigtige. Det halvtransparente stof vil afsløre noget af indholdet, og mandlerne i den valgte farve vil blive smukt præsenteret. Uanset om du lægger lyserøde eller blå mandler i hvide poser, eller mandler i hvid eller ecru farve, vil den endelige effekt helt sikkert være interessant.