Ønsker du at beskytte dine druer mod hvepse og fugle? Frugtbeskyttelsesposer er en effektiv løsning! Find ud af, hvordan du nemt og sikkert kan beskytte druer og andre frugter!

Hvordan beskytter man druer mod hvepse?

En invasion af hvepse kan fuldstændig ødelægge en vinmarkers afgrøde. Insekterne ødelægger den modne afgrøde, fordi de lever af den søde saft fra druerne. Vi har dog et gennemprøvet middel mod dette problem. Frugtbeskyttelsesposer vil redde din høst!

Beskyttelsespose til frugt – Klik og bestil en hvid organza-pose 22x30cm

De fine netposer beskytter effektivt druer og er også velegnede til at beskytte andre frugter. Du kan også bruge de store netposer til at beskytte solsikkefrø.

 

En økologisk og human metode til hvepsebekæmpelse

Modne, sødt duftende drueklaser tiltrækker insekter… Men du har ikke lyst til at bruge radikale skadedyrsbekæmpelsesmetoder? Du behøver ikke at dræbe insekter i fælder eller bruge kemiske sprøjtemidler for at redde din afgrøde. Brug en metode, der anbefales af erfarne vinproducenter.

Brug landbrugets frugtbeskyttelsesposer. De, der dyrker vindruer professionelt, sætter stor pris på denne form for afgrødebeskyttelse. Frugtbeskyttelsesposer er den perfekte løsning til vinmarker, frugtplantager og private haver. Beskyttelsesnettene dræber ikke hvepse, men beskytter kun afgrøden mod dem. De fine masker forhindrer insekterne i at æde frugten uden at skulle ty til skadelige præparater.

Hvilken størrelse drueposer skal jeg vælge? Det afhænger naturligvis meget af den art af vindrue, du dyrker.

Vores kunder vælger oftest organzaposer i størrelsen 22 x 30 cm til at beskytte deres druer.

Find ud af, hvordan du beskytter druer mod hvepse!

Størrelsen af poserne afhænger af frugtsorten. De mest populære størrelser er 22×30 cm. 26x35cm og 30x40cm. Leder du efter yderligere oplysninger om, hvordan du kan bruge organza-poser til at beskytte dine druer? Klik og se vores tidligere indlæg: Find ud af, hvordan du kan beskytte druer mod skadedyr, hvepse og fugle på få sekunder.

Hvordan beskytter man druer mod hvepse?

Bestil organzaposer til druer – til beskyttelse mod fugle og skadedyr

Hvilke poser til beskyttelse af druer skal man vælge?

Er du i tvivl om, hvilke landbrugets beskyttelsesposer du skal vælge? Vi giver dig et hint!

  • Ikke-vævede drueposer er trendy. Fleece er et moderne, miljøvenligt, bionedbrydeligt materiale.
  • Fine frugtnet fungerer også perfekt i denne rolle. Derfor vælger vores kunder ofte organza-poser som poser til bekæmpelse af skadedyrsfugle.

Organza-poser er ideelle som landbrugsposer til beskyttelse af grøntsager og frugt. De er holdbare, så du kan bruge dem mange gange. Stoffets netvævning sikrer konstant adgang til sollys og luft. Organzaposer beskytter frugten mod skadedyr uden at forstyrre deres vækst.

Posernes størrelse afhænger af frugtsorten. De mest populære størrelser er 22×30 cm. 26x35cm og 30x40cm

Organzaposer til beskyttelse af druer – Se de mest populære

Hvordan opstiller man landbrugets beskyttelse af drueposer til beskyttelse af druer?

Nogle mennesker tror, at det at sætte beskyttelsesnet på frugt er en tidskrævende løsning, der kun vil fungere i en baghave med et par buske. Intet kunne være mere forkert! Monteringen af trækposer er hurtig og nem.

Vi foreslår, hvordan man installerer landbrugets beskyttelsessække til druer!

Beskyt dine søde og modne druer mod skadedyr. Det er virkelig nemt! Du vil ikke have det mindste problem med at sætte poserne på. Vi har udarbejdet en trin-for-trin-vejledning.

  1. Læg frugten i den beskyttende pose,
  2. Spænd båndene,
  3. Sæt posen fast.

Kan du se, hvor nemt det er? Du skal blot lægge druerne eller andre frugter i den åbne organza-pose, trække satinbåndene fra begge sider af snoren og fastgøre det beskyttende net (ved at binde båndene i en knude eller sløjfe). Lad frugten blive i posen, indtil den bliver høstet.

Beskyttelsesposer til landbruget er meget praktiske og ikke mindst yderst effektive. Landbrugsposen i organza holder virkelig skadedyr væk! Organzaposer beskytter frugten mod fugle, hvepse og andre skadedyr (f.eks. snegle eller den plettede vingedrosophila (drosophila suzuki), der angriber bær som f.eks. blåbær).

Se kategorien Have og stueplanter

Organza poser 16x37cm

 

Poser til beskyttelse af frugtplantager mod skadedyr

Beskyttelsesposer til grøntsager og frugter sikrer dig en større høst i din have og frugtplantage. Organza-poser er en billig, effektiv, hurtig og sikker metode til beskyttelse af druer.

  • Billige – Saketos stofposer koster lidt og er et genanvendeligt produkt (de har en høj vejrbestandighed).
  • Effektivt – organza-poser er fremragende til at beskytte frugt i haven mod både snegle, hvepse og fugle. Det tætte net beskytter også frugten mod meget små insekter (f.eks. drosophila suzuki).
  • Hurtig – det tager kun få sekunder at sikre, at frugten er tilstrækkeligt beskyttet! Det er ekstremt nemt at montere beskyttelsesposerne på druerne. Saketos’ organza-poser har en snor med en tunnel, hvori der er et dobbelt bånd, som gør det muligt at lukke posen komfortabelt. Du skal blot placere den over frugten og stramme båndet.
  • Sikker – der er ikke behov for at bruge kunstige pesticider. Det skyldes, at poserne udgør en fremragende mekanisk barriere mod skadedyr og ikke påvirker frugtens naturlige vækst.

Vælg små organza-poser – Klik og bestil!

Hvor kan man købe poser til beskyttelse af grøntsager og frugt?

Bestil dine organza-poser til beskyttelse af grøntsagsfrugt hos Saketos i dag, og gør dig klar til en vellykket høst. Vi har syet vores landbrugsplantebeskyttelsesposer af gennemsigtig organza af høj kvalitet. De er holdbare og genanvendelige. De vil give Dig mulighed for effektivt at beskytte din frugt mod hvepse og fugle. Se hele vores kollektion af organza poser og poser og vælg dine poser til beskyttelse af grøntsagsfrugter.

Hvilke poser til beskyttelse af frugt og grøntsager?

Drueposer – vælg dine drueposer.

Du kan redde din frugt fra skadedyr.

Vælg landbrugsbeskyttelsesposer af organza-netmateriale.

Gå til butikken