Vlentine’s Day finder sted den 14. februar. Den kommende kærlighedsfest er en god mulighed for at minde din elskede om de følelser, I deler. Traditionelt set overrækker par gaver til Valentinsdag og tilbringer deres romantiske øjeblikke sammen. Derfor skal valentinsgaven være smukt pakket ind – dette er meget vigtigt. Hvis du ønsker at øge den følelsesmæssige betydning af gaven, bør den være pakket med stor flid.

Individuelle pynteposer som pakke til en valentinsgave

Inspiration til Valentinsdag

 

Det er helt indlysende, at gaver, der er lavet personligt, har en højere sentimental værdi. Det er meget lig med emballage af en gave. Derfor øger gaver til Valentinsdag lavet af dig selv nysgerrigheden om deres indhold. Alt du skal gøre er at dekorere en pose med perler, stråler eller et bånd for at få en unik karakter.

Valentinsdagsposer DIY

På billedet ovenfor – en parfume på 13 cm i en organzapose på 12 x 15 cm og en satinpose på 10 x 13 cm dekoreret med selvklæbende halvperler.

Hvis du ikke har tilstrækkelige færdigheder til at lave en sådan individuel pakke, kan du bruge vores standardposer som fløjls-, satin- eller organza-poser i alle størrelser. For eksempel kan du, som på billedet ovenfor, klæbe trykte hjerter med bogstaver på vores poser – og skabe en indskrift med en bekendelse eller navnet på den elskede. Derfor vil et unikt, personligt design helt sikkert fange hans eller hendes hjerte.

Dekorative poser – et stort udvalg af muligheder at vælge imellem

Folk, der af en eller anden grund ikke kan eller vil dekorere deres poser, har en lang række andre muligheder. De kan lave en gave til en elsket person på en unik og effektiv måde. Denne metode vil helt sikkert adskille sig fra andre almindelige papirsposer.

En praktisk løsning her er færdiglavede dekorative poser. Derfor vil romantiske satin-, velour- eller delikate organza-poser fungere perfekt.

Valentinsdag poser

Middelstor frugt (æble) i en organzapose: 13 x 18 cm

Sådanne poser kan købes i vores online butik og tilpasses gaven. Vores mindste poser er perfekte til at pakke smykker i. Derudover er mellemstore poser gode til parfume, kosmetik og slik, mens du i de største poser kan placere en anseelig maskot.

Valentinsdag DIY

En siddende bjørn (højde på 30 cm), posens mindste størrelse er 30 cm x 40 cm

Poser lavet af sarte stoffer er bedst egnet til en Valentinsgave. Organzapose i en enkelt nuance eller med et subtilt print virker meget magisk. Det ser meget delikat og stemningsfuldt ud – især i rød farve! Til sådan en pose er det nok at lægge kun lækre chokolader eller en ramme med et fotografi.

Valentins Dag

Ramme med et foto i størrelsen 10 x 13, Organza-pose 13 x 18 cm

Sådan pakker du gaver DIY

 

Til gengæld er satinposer ideelle til emballage af romantisk lingeri, smykker eller god parfume. Satin er et delikat, sensuelt stof, som er meget behageligt at røre ved. I tidligere år var satin et udtryk for luksus. Kun velhavende mennesker havde råd til et så eksklusivt materiale. Derfor vil en person, der får en sådan indpakket gave, føle sig værdsat og beæret…

Sådan pakker du gaver

10 x 13 cm satinpose – smykker i en æske (4,5 x 4,5 cm)

En genial Valentinsgave behøver ikke at være dyr, men den skal have en høj følelsesmæssig værdi. Vores engagement i forholdet vidner om styrken af dybe følelser demonstreret af små gestus. Det kræver et godt kendskab til din partner og valg af den rigtige gave og dens omhyggelige indpakning. På dette område bør vi ikke gå på den nemme måde! Tværtimod – lad os forsøge at gøre gaven til Valentinsdag velgennemtænkt og finjusteret til mindste detalje.

Gave til Valentines Day DIY

Kortets størrelse er 10 x 20,5 cm, efter at det er rullet, passer det i organza-posen med dimensioner på 12 x 15 cm

Det vil også være en god idé at lægge en flaske vin i en dekorativ pose. Du kan også vedhæfte et romantisk kort eller et brev med en kærlighedstilståelse til den. Således vil bidraget fra arbejdet i dets gennemførelse være det bedste bevis på følelser og dit dybe engagement for den elskede.

Gave til Valentinsdag